Bed & breakfast

B&B en vakantiewoning

De Limburgse gastvrijheid, de rust en het landschap, gaan hand in hand om heerlijk te genieten. De Fruitschuur staat volledig los van het woonhuis en is te boeken als bed & breakfast of vakantiewoning. En dat in een natuurlijke, groene omgeving met volop privacy. Onderuit gezakt met een goed glas wijn onder de perenboom, voelt u zich een koning te rijk. ‘S avonds steekt u daar natuurlijk een knapperend houtvuur bij aan.

Vanaf de slaapvide naar een heerlijk ontbijt

De Fruitschuur is voorzien van een eigen keuken, toilet en douche, een intieme slaapvide of slaapgelegenheid op de begane grond. In totaal 4 slaapplaatsen. Voor de slaapvide beklimt u de originele trap van de fruitschuur. Vanzelfsprekend verzorgen wij een heerlijk B&B ontbijt, waarbij wij gebruik maken van (regionale) biologische producten. Als u wilt, raapt u uw eitjes gewoon zelf.

Fruitbewaarschuur

U slaapt in een authentieke fruitbewaarschuur. Inmiddels is B&B De Fruitschuur voorzien van alles wat denkbaar is. Aangepast met de nodige nostalgie zonder tekort te doen aan de huidige wensen. Daarbij kunt u ook gebruik maken van de omliggende tuin met uitzicht op de landerijen. De originele onderdelen van de fruitbewaarschuur, zoals de houten deur en de trap, hebben we een nieuwe bestemming gegeven in de bed & breakfast…

Polaroid-bedbreakfast2