Voorop gesteld: alles mag, niets moet

Het Limburgs landschap om ons heen is zo groots en overweldigend dat het erom vraagt ontdekt te worden. U mag kiezen: een wandeltocht, een fietsroute, een paarden trektocht, een motorroute of een kanotocht. Het staat u meer dan vrij om uw eigen plannen te maken, maar vanzelfsprekend helpen we u er graag bij. Zo hebben we verschillende wandelroutes in de omgeving uitgezet, kunt u eens proberen of het paardrijden nog lukt óf gaat u het water op in onze Mohawk Canadese kano.

Natuurgebieden

In de winter biedt de besneeuwde Witte Berg uitstekende mogelijkheden om te sleeën en is het schaatsen op het Zwart Water een belevenis op zich. Terwijl het in de zomer heerlijk toeven is aan de rand van de natuurplassen of aan de oevers van de Maas. 10 Minuten verderop in het Limburgs landschap treft u Nationaal Park de Maasduinen aan. In de omgeving zijn verschillende bospaden voor paarden uitgezet. Zo u wilt, krijgt u van ons een navigatie met trektocht route mee.

Misschien wat meer avontuur…?

Echte motorrijders kennen het wel: de OnRoute motorroutes. Schandelo maakt daar onderdeel van uit. U verblijft dus zo’n beetje óp de route. Op ‘s zomerse dagen komen er dan ook geregeld groepen motorrijders voorbij. Los van de prachtige wegen in Nederland, bent u ook nog eens binnen 5 minuten in Duitsland. En mocht u écht zin hebben in een tourtocht, weet dan dat de kop van de Eifel slechts 1 tot 1,5 uur rijden is vanaf Schandelo. En wie kent niet de ‘1.000 bochten route’…?

De verkoeling van de Niers

De Niers is een 114 km lange rivier net over de grens in Duitsland. Een heerlijke verkoeling op zomerse dagen. De Fruitschuur beschikt over een eigen Gatz Mohawk. De kenners weten deze Canadese kano te waarderen om zijn stabiliteit, vaareigenschappen en snelheid. Ook als u geen geoefende kanoër bent, gaat u hier prima mee door het water. En voor onderweg? Dan kunt u gebruik maken van onze picknickmand. U kiest uw eigen plekje in de natuur en geniet van de Limburgse specialiteiten.

Activiteiten kano motor paardentocht venlo noord limburg
× Vragen?