De Fruitschuur ligt in een gedeelte van Schandelo (vlakbij Venlo) dat op oude landkaarten werd aangeduid als Aen Heck.

Van Venlo tot Arcen…

De Limburgse cultuur… Het meest typerend is natuurlijk de zuidelijke gastvrijheid. De Limburgers heten u van harte welkom. Kenmerkend voor Venlo is de ‘Venloose vastelaovend’, de carnaval. Maar er is meer. Veel meer zelfs. Venlo huisvest elk jaar de Zomerparkfeesten en de Venloop, Arcen de sfeermarkten en wat te denken van het theaterprogramma in De Maaspoort en de exposities in het Limburgs Museum.

Limburgs landschap

Gelegen tussen natuurgebied Zwart Water en natuurgebied Ravenvennen is De Fruitschuur een mooie uitvalsbasis voor natuurgerichte activiteiten. En wat te denken van het Nationaal Park de Maasduinen? Sinds kort maken de twee natuurgebieden om ons heen daar onderdeel van uit. Maar het Nationaal Park kenmerkt zich door z’n lengte. Welliefst 40 km. Van noord en zuid haalt u het waarschijnlijk ‘net niet’ op één dag.

De vier seizoenen in Noord-Limburg

Elk seizoen heeft z’n charme. Zo is een wandeling langs het Zwart Water ‘s zomers heerlijk verkoelend en wordt het water in de winter al jaren gebruikt voor het Open Limburgs Kampioenschap Marathonschaatsen. Tenminste, als de temperatuur meewerkt. In de herfst wordt het rechte bospad omgetoverd tot een van de kleurrijkste boslaantjes van Nederland. Maar u begrijpt, we zijn wellicht wat bevooroordeeld…

Hoe dan ook: elke ontdekkingstocht is de moeite waard. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. We stellen graag een arrangement op maat voor u samen.

Venlo arcen kasteeltuinen stadhuis noord limburg
× Vragen?