Alle neuzen dezelfde kant op

Bent u op zoek naar een fijne vergaderlocatie om eens rustig met elkaar van gedachten te wisselen of afspraken te maken voor de komende periode? Dan bent u bij De Fruitschuur aan het juiste adres. Zeker als u houdt van een kleinschalige setting die even anders is dan de vergaderruimtes waar u al zo vaak was. Wij ontvangen uw gezelschap tot 8 personen graag in Noord-Limburg, of nog specifieker, in Schandelo!

22 Jaar ervaring in teamontwikkeling

De Fruitschuur is ook de thuisbasis van STEIJNBERS organisatieontwikkelaars en TEAMWORKER.NL. Niet dat u ons persé nodig heeft als dagvoorzitter, maar we kennen wel nogal wat werkvormen die de creativiteit of effectiviteit van het gezelschap tot ongekende hoogte brengt. Dus, zo u wilt, denken we graag met u mee hoe u het maximale uit uw meeting kunt krijgen. Van managementgame tot energizer!

Vergaderlocatie en -faciliteiten

De Fruitschuur is per dagdeel beschikbaar als vergaderlocatie. Daarbij beschikt u zowel over de binnenruimte als over de tuinen en weides die om De Fruitschuur heen liggen. In alle rust, midden in het groen en toch maar 4 kilometer van de snelweg. In De Fruitschuur heeft u de beschikking over WIFI, een beamer of flatscreen en diverse materialen als flip-overs, brownpapers en schrijfmaterialen.

Een uitstekende lunch uit de streek

U vertoeft in een kleinschalige setting waar Limburgse gastvrijheid en kwaliteit de boventoon voeren. Het eten is puur, lekker en biologisch of uit de streek. We hebben diverse mogelijkheden. U kunt bij ons ontbijten voorafgaand aan uw meeting of uitgebreid lunchen om nieuwe energie te tanken. Onze vergaderarrangementen zijn altijd op maat en lopen uiteen van €15 tot €35 per persoon. We stellen ze graag voor u samen.

Kortom, dit zijn de ingrediënten van een bezoek aan De Fruitschuur.

vergaderlocatie vergaderruimte teambuilding spel samenwerking
× Vragen?