Reserveren


De Fruitschuur

Door middel van de onderstaande kalender kunt u een reserveringsaanvraag plaatsen. Het wijst zich eigenlijk vanzelf.

  • U klikt op de data die u wenst te reserveren, vult het formulier in en klikt op ‘verzenden’
  • Onze kalender werkt met hele dagen. Een extra nacht ervoor of erna? Contact ons even.
  • Vanaf dat moment heeft u een optie geplaatst en ontvangt u van ons een aanbieding
  • Indien u daar gebruik van wilt maken, kunt u de reservering definitief bevestigen

Wij geloven in maatwerk, want dat is de basis voor échte gastvrijheid. Indien u van te voren een inschatting van de kosten wilt kunnen maken, houd dan de volgende prijzen in gedachte:

  • Een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt van biologische of streekproducten bedraagt €95,-. Voor een of twee extra personen berekenen we €47,50 per persoon.
  • Uw huisdieren of paarden zijn bij ons van harte welkom. Wilt u dat van tevoren vermelden onder ‘opmerkingen’? De eventuele toeslag is afhankelijk van de situatie (met/zonder weidegang, e.d.).
  • Normaal gesproken checkt u in rond 17:00uur en check u uit rond 11:00uur. Soms komt een andere tijd u gewoon beter uit. Laat het ons weten, want we hebben namelijk verschillende mogelijkheden.

Wij ontvangen u graag met een minimum verblijf van 2 en maximum verblijf van 7 nachten. Vanzelfsprekend vinden wij het leuk als u voor meer dan 2 nachten reserveert. Vanaf 3 nachten ontvangt u een korting van 10%.

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via 077-7703310. Uw wensen geven ons de mogelijkheid om een optimale, gastvrije ervaring te creëren. Graag tot snel en we hopen u te mogen verwelkomen!

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
31
- Gereserveerd
31
- Optie

Voornaam*:

Achternaam:

Email*:

Reden van bezoek*:

Aantal gasten*:

Mobiel telefoonnummer:

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Opmerkingen:

captcha