Bed & breakfast en vakantiewoning

De Limburgse gastvrijheid, de rust en het landschap, gaan hand in hand om heerlijk te genieten. De Fruitschuur staat volledig los van het woonhuis en is te boeken als bed & breakfast of vakantiewoning. En dat in een natuurlijke, groene omgeving met volop privacy. Onderuit gezakt met een goed glas wijn onder de perenboom, voelt u zich een koning te rijk. ‘S avonds steekt u daar natuurlijk een knapperend houtvuur bij aan.

Fruitbewaarschuur

U slaapt in een authentieke fruitbewaarschuur. Inmiddels is B&B De Fruitschuur voorzien van alles wat denkbaar is. Aangepast met de nodige nostalgie zonder tekort te doen aan de huidige wensen. Daarbij kunt u ook gebruik maken van de omliggende tuin met uitzicht op de landerijen. De originele onderdelen van de fruitbewaarschuur, zoals de houten deur en de trap, hebben we een nieuwe bestemming gegeven in de bed & breakfast…

Van alle gemakken voorzien

De Fruitschuur is voorzien van een eigen keuken, toilet en douche, een intieme slaapvide of slaapgelegenheid op de begane grond. In totaal hebben we 4 slaapplaatsen. Voor de slaapvide beklimt u de originele trap van de fruitschuur. U heeft een vuurkorf in uw eigen deel van de tuin, maar beschikt daarnaast ook nog eens over een houtkachel binnen. En wilt u dat alles graag aan de buitenwereld tonen, dan maakt u gewoon gebruik van het wifi-netwerk.

Een heerlijk ontbijt

Vanzelfsprekend verzorgen wij een heerlijk B&B ontbijt, waarbij wij gebruik maken van biologische of streekproducten. We hebben het beste voor u geselecteerd. En als u wilt, raapt u uw eitjes gewoon zelf. Kijk wel uit voor Karel: heer en meester over het kippenhok. Schroom niet om ons te laten weten dat u speciale wensen heeft. Van vegetarisch tot glutenvrij: wij weten er altijd een mouw aan te passen.

Voor een goede impressie: kijk ook eens naar onze fotogalerij.

bed breakfast airbnb hotel overnachting venlo noord limburg
× Vragen?